Πώς να βάλεις αντιηλιακό σε ένα αεικίνητο νήπιο

Μία μεγάλη πρόκληση για τους νέους γονείς είναι να εφαρμόσουν σωστά το αντιηλιακό στο νήπιο ‘που δεν στέκεται πουθενά’ . Το να κυνηγάς το μικρό σου με το μπουκάλι του αντιηλιακού, σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλεις για μία χαλαρωτική ημέρα στην παραλία.

Όμως, με τα παρακάτω tips η εφαρμογή του θα γίνει εύκολα και γρήγορα και εσύ μπορείς να επιστρέψεις γρήγορα στην ξαπλώστρα σου.

Το παιχνίδι με τον χρόνο

Όλα είναι πιο διασκεδαστικά όταν γίνονται ως διαγωνισμός. Βάλε το timer στο κινητό σου και πες στο μικρό σου πως πρέπει να βάλετε αντιηλιακό πριν χτυπήσει. Θα δουλέψετε μαζί ώστε να το εφαρμόσετε σωστά και μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να κάνετε τα δικά σας ρεκόρ.

Το τραγούδι

Δημιούργησε μαζί του ένα τραγούδι για το αντιηλιακό που θα ολοκληρώνεται αφού έχετε βάλει σε όλα τα σημεία του σώματός του.

Η ζωγραφιά

Φτιάξτε με την κρέμα διάφορα σχέδια και μετά απλώστε τα. Πες του να δημιουργήσει τα δικά του σχέδια και να μαντέψεις τι είναι, ή το αντίστροφο. Στο τέλος, απλώστε ομοιόμορφα το αντιηλιακό.

Η επιβράβευση

Εντάξει, κάποιοι μπορεί να το ονομάσουν δωροδοκία, όμως σκοπός είναι να προστατευτεί το δέρμα του από τον ήλιο. Πάρε μερικά καλοκαιρινά αυτοκόλλητα που θα έχουν χρήση μόνο στην παραλία και κάθε φορά που κάθεται να του βάλεις το αντιηλιακό θα κερδίζει και από ένα.

 

Photo by iStockphoto

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα