Αυτό το βρέφος με τα ξανθά μαλλιά έχει τρελάνει το Ίντερνετ - 4moms

Αυτό το βρέφος με τα ξανθά μαλλιά έχει τρελάνει το Ίντερνετ

Το μωρό με τα κατάξανθα μαλλιά αλα Μπόρις Τζόνσον, έχει ξετρελάνει το Ίντερνετ. Ο Ντέιβιντ Μπαραμπάς από τη Βρετανία είναι μόλις τριών μηνών, όμως ήδη έχει πολλά (πολλά) περισσότερα μαλλιά από τα άλλα μωρά μεγαλύτερης ηλικίας.

Η ομοιότητα με τον Μπόρις Τζόνσον

Η ομοιότητά του με τον Βρετανό πρωθυπουργό εντοπίστηκε από τις νοσοκόμες λίγο μετά τη γέννησή του την 1η Μαρτίου, σύμφωνα με την 35χρονη μητέρα του, Τατιάνα Ντορονίνα. Όπως λέει, κάθε φορά που τον βγάζουν βόλτα, ο κόσμος τους σταματά για να τον χαζέψει: «Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι κυριολεκτικά τρελαίνονται με την εμφάνισή του. Όλοι τον συγκρίνουν με τον Μπόρις Τζόνσον αμέσως μόλις τον δουν».

Οι …μελαχρινοι γονείς του

Επίσης, ένα άλλο γεγονός που προκαλεί έκπληξη είναι πως και οι δυο του γονείς είναι μελαχρινοί. Ο Ρουσλάν Μπαραμπάς και η Τατιάνα  Ντορονίνα γνωρίστηκαν στην Αγγλία και μετά από τρεις μήνες σχέσης, εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. Έξι μήνες μετά το πρώτο τους ραντεβού παντρεύτηκαν και την 1η Μαρτίου 2021 έγιναν γονείς του μικρού Ντέιβιντ.

Η Τατιάνα, πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, είπε: «Νομίζω ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται ότι δεν είναι δικό μου μωρό». Όσο για τον σύζυγό της, που εργάζεται στις κατασκευές, πρόσθεσε: «Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Και οι δύο ρωτήσαμε τις οικογένειές μας για να μάθουμε από πού πήρε τα γονίδια αυτά. Είμαστε και οι δύο σκουρόχρωμοι, αλλά ο Ντέιβιντ είναι ανοιχτόχρωμος και με μπλε μάτια. Κανένας από τις δύο οικογένειες δεν έχει ξανθά μαλλιά, μόνο η μητέρα μου γεννήθηκε με ξανθά μαλλιά, οπότε ίσως να το πήρε από εκείνη».

«Είχα ένα όνειρο ότι το μωρό θα ήταν ξανθό, αλλά νόμιζα ότι ήταν τρελό, γιατί έχουμε και οι δύο σκούρα μαλλιά. Ο σύζυγός μου αστειεύτηκε ότι ευτυχώς που τον συνέλαβα κατά τη διάρκεια του lockdown, επειδή δεν μοιάζει καθόλου με μας», συνέχισε.

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα