Η επιστήμη μίλησε: Αυτή είναι η ηλικία που νιώθουμε πολύ μεγάλοι να πηγαίνουμε σε club

Φαίνεται πως τα 37 είναι η ηλικία που οι άνθρωποι νιώθουν πολύ μεγάλοι για να διασκεδάσουν σε club.

Νέα έρευνα υποστηρίζει πως μετά τα 37 οι περισσότεροι νιώθουν πολύ μεγάλοι για αυτού του είδους τη διασκέδαση, ενώ από τα 31 και μετά αρχίζουν να προτιμούν να αράζουν σπίτι με φίλους αντί να βγουν για ποτό.

Η έρευνα διεξήχθη για λογαριασμό του Currys PC World και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Matta Walburn, δήλωσε σχετικά: ‘η τεχνολογία παίζει μεγάλο ρόλο στο ότι οι άνθρωποι προτιμούν να μείνουν στο σπίτι και έχει μεταμορφώσει τις συνήθειες τους. Πλέον είναι σχεδόν απίθανο να βαρεθείς στο σπίτι όταν σου προσφέρονται όλα αυτά τα gadgets και οι ηλεκτρονικές δυνατότητες. Αν σκεφτείς τα παιχνίδια στον υπολογιστή (με φίλους ή όχι), το online shopping και φυσικά τα social media, δεν προκαλεί τόση εντύπωση το ότι κάποιος μπορεί να προτιμήσει αυτά από μια έξοδο».

Εκτός όμως από την τεχνολογία, ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι των 37+ αρνούνται να πάνε σε clubs είναι γιατί δε θέλουν το hangover της επόμενης ημέρας.

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα