Οι απαραίτητες αγορές για τον πρώτο χειμώνα με το μωρό σου

Οι κρύες ημέρες του χειμώνα έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται σταδιακά.

Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και όλοι οι γονείς αρχίζουν να προετοιμάζουν το δωμάτιο του παιδιού ώστε να είναι ζεστό.

Αν είσαι νέα μανούλα κι αυτός είναι ο πρώτος χειμώνας με το μωρό σου, τότε σου έχουμε τις πέντε αγορές που πρέπει να βάλεις άμεσα στο πρόγραμμα ώστε το παιδικό δωμάτιο να είναι μία cozy και ζεστή γωνιά για το μικρό σου.

Μικρές κουβέρτες

Καθώς κάνεις τα ψώνια σου online, βάλε στο ηλεκτρονικό σου καλάθι απαλές και πλεκτές κουβέρτες που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις παντού. Από την καρέκλα και τον καναπέ έως το παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου και το καρότσι.

Θερμόμετρο δωματίου

Η θερμοκρασία στο παιδικό δωμάτιο πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 17 και 21 βαθμούς Κελσίου. Ένα θερμόμετρο δωματίου θα σε βοηθήσει πολύ στο να παρακολουθείς τη θερμοκρασία.

Ζεστά ρούχα και παπούτσια

Χρειάζεσαι μακρυμάνικα φορμάκια, onesies, και ζεστές καλτσούλες και παπουτσάκια ώστε το μωρό σου να είναι ζεστό. Για τις βόλτες σας, φρόντισε να πάρεις πουλοβεράκια και ζεστά παντελόνια, γαντάκια, σκουφάκια και παλτό.

Πάνες

Τα μωρά έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα και δεν θέλεις να μείνεις χωρίς πάνες και να πρέπει να βγεις βιαστικά ώστε να πάρεις. Επέλεξε μία πάνα που θα είναι άνετη για το μωρό σου και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Sleeping bags

Επέλεξε ένα βαμβακερό βρεφικό υπνόσακο και με εσωτερική επένδυση ώστε το μωρό σου να είναι ζεστά. Αν δεις πως ζεσταίνεται, τότε μπορείς να του βγάλεις την κουβερτούλα που το έχεις σκεπάσει, ενώ αντίθετα, αν κρυώνει τότε μπορείς να το σκεπάσεις.

 

Photo by Brytny.com from Unsplash

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα