Συμβουλές για ένα ήσυχο ταξίδι με το μωρό στο αεροπλάνο

Αν ετοιμάζεσαι να φύγεις σε μέρη εξωτικά με την οικογένειά σου, αλλά σε αγχώνει το ταξίδι με το αεροπλάνο, σου έχουμε 6 tips ώστε να περάσει όσο πιο «ανώδυνα» γίνεται.

-Να είστε ήρεμη: Μην αγχωθείτε γιατί σίγουρα θα περάσει και στο μωρό σας. Να είστε ψύχραιμη και ήρεμη από την ώρα που θα φτάσετε στο αεροδρόμιο μέχρι και όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

-Ζητήστε βοήθεια: Αν ταξιδεύετε μόνες τότε ζητήστε τη βοήθεια του προσωπικού ώστε να σας διευκολύνουν στο φόρτωμα του καροτσιού αλλά και των αποσκευών στο αεροσκάφος.

-Αν είναι η ώρα να θηλάσετε, κάντε το: Μπορεί να είναι δύσκολο, όμως αν το μωρό σας πεινάσει τότε θηλάστε το. Επίσης, ο θηλασμός θα το βοηθήσει να ηρεμήσει σε περίπτωση που γκρινιάζει.

-Αλλάξτε πάνα πριν την επιβίβαση: Φροντίστε το μωρό σας να είναι καθαρό καθώς οι τουαλέτες των αεροπλάνων είναι υπερβολικά μικρές και άβολες.

-Πακετάρετε έξυπνα: Πάρτε παιχνίδια, πάνες, κάλυμμα- αλαξιέρα, κουβέρτα αλλά και επιπλέον γάλα, πιπίλες, ρούχα, μωρομάντηλα και πλαστικές σακούλες για την πάνα.

-Ταξιδέψτε ώρα που πρέπει να κοιμηθεί: Αν το μωρό σας είναι εύκολο στον ύπνο τότε κλείστε το εισιτήριο μία ώρα που συμπίπτει με τον ύπνο του ώστε να ταλαιπωρηθεί και εκείνο, και εσείς, όσο το δυνατόν λιγότερο.

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα