Πώς να γιορτάσεις τα γενέθλια του παιδιού εν μέσω lockdown

Τα παιδιά υποφέρουν εξίσου με το lockdown καθώς αναγκάζονται να αποχωριστούν τους φίλους τους και να χάσουν σημαντικά Milestones. Το 2020 είναι σίγουρα μία διαφορετική χρονιά που οι οικογενειακές συγκεντρώσεις, οι αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και τα τραπέζια με φίλους σχεδόν εξαλείφθηκαν.

Αν το μικρό σου έχει γενέθλια εν μέσω lockdown και δεν ξέρεις πως να τα κάνεις ξεχωριστά, σου έχουμε μερικές ιδέες.

Δώρα γενεθλίων

Παρήγγειλε online τα δώρα γενεθλίων αλλά κάνε το από νωρίς ώστε να είσαι σίγουρη πως θα έχουν φτάσει έως τα γενέθλια. Οι υπηρεσίες ταχυμεταφορών και τα e-shops έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας αυτήν την περίοδο και έτσι, είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσουν να έρθουν.

Virtual party

Επειδή η τεχνολογία μας έγινε η καλύτερη μας φίλη εν μέσω πανδημίας, διοργάνωσε ένα εικονικό πάρτι. Όρισε μία ώρα που θα καλέσεις με το παιδί τους συγγενείς για τα χρόνια πολλά και πες τους να φορούν γιορτινά καπέλα ή να έχουν διάφορα party props. Στη συνέχεια, κάλεσε τους φίλους του. Μπορείς να διοργανώσεις διάφορες δραστηριότητες που θα γίνουν online όπως τραγούδι, χορό, ή κάποια παιχνίδια. Με το zoom, το skype, το messenger και σχεδόν όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων να προσφέρουν τη δυνατότητα πολλαπλών και ταυτόχρονων βιντεοκλήσεων, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Ντύσιμο

Φυσικά, σε ένα πάρτι δεν υποδεχόμαστε τους καλεσμένους μας με πιτζάμες. Έτσι, ντυθείτε σαν να περιμένετε πραγματικά κόσμο.

Διακόσμηση

Το ίδιο ισχύει και για τη διακόσμηση του σπιτιού. Μεγάλα μπάνερ, μπαλόνια και όλα τα καλούδια ενός πάρτι πρέπει να έχουν τη θέση τους στο σαλόνι. Επιπλέον, μπορείτε να σβήσετε τα κεράκια της τούρτας με τους φίλους του να του τραγουδούν τα «Χρόνια Πολλά» από την οθόνη.

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα