Γιορτή του Πατέρα: Τρόποι για να περάσετε μία όμορφη μέρα

Την Κυριακή 20 Ιουνίου γιορτάζουν οι μπαμπάδες. Η Γιορτή του Πατέρα φτάνει και μπορεί να είμαστε εν μέσω πανδημίας, όμως μπορούμε να περάσουμε μία όμορφη, οικογενειακή ημέρα.

Πρωινό στο κρεβάτι

Ξεκινήστε από το πρωί τη…γιορτή. Το παιδί μπορεί να πάει το πρωινό στο κρεβάτι του μπαμπά αφότου ξυπνήσει και όλοι μαζί να περάσετε χρόνο στην κρεβατοκάμαρα.

Ένα ιταλικό γεύμα

Τι θα έλεγες για ένα ιδιαίτερο, ιταλικό γεύμα; Βρείτε συνταγές για χειροποίητες πίτσες και μακαρονάδες και δημιουργήστε αναμνήσεις όλοι μαζί. Μαγειρέψτε οικογενειακά και απολαύστε το φαγητό στη βεράντα σας.

Οικογενειακά παιχνίδια

Παιχνίδια με μπάλες, ή ένα μπουγέλο, είναι πάντα ένας διασκεδαστικός τρόπος να περάσετε χρόνο ως οικογένεια. Μπορείτε να παίξετε στην αυλή σας, να πάτε για μπάνιο στην παραλία, ή να απολαύσετε το παιχνίδι σε κάποιο κοντινό σας γήπεδο, ή πλατεία.

Κατασκευές

Βρείτε όλοι μαζί κάρτες με θέμα τη Γιορτή του Πατέρα και περάστε το απόγευμα της Κυριακής με χειροτεχνίες.

Σκηνή στην αυλή

Στήστε τη δική σας σκηνή στην αυλή με σεντόνια και μαξιλάρια και περάστε εκεί την ημέρα σας. Μπορείτε να έχετε μαζί κάποια επιτραπέζια ή άλλα παιχνίδια, ακόμα και να βρείτε apps με παιχνίδια γνώσεων ώστε να περάσετε μία όμορφη και διασκεδαστική ημέρα.

Game night

Αν ο μπαμπάς ζει κάπου αλλού, τότε η τεχνολογία είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσει χρόνο με το παιδί. Διοργανώστε κάποιο call και αν θέλουν, μπορούν να παίξουν κάποιο παιχνίδι, ή ακόμα και να απολαύσουν ένα virtual δείπνο μαζί.

 

Photo by Kelli McClintock from Unsplash

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα