Η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η πόλη της αδιαφορίας» της Ελένης Ζαχαράτου

Το ενδιαφέρον και η αγάπη για το παιδικό βιβλίο πλημμύρισαν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου τον μαγικό κήπο των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Η πόλη της αδιαφορίας» της εκπαιδευτικού Ελένης Ζαχαράτου.

Ένα περιβαλλοντικό παραμύθι με χιούμορ, απρόβλεπτες καταστάσεις  και έξυπνη εικονογράφηση από τον Άγγλο εικονογράφο Lawrence Elwick, ζωντάνεψε με βιωματικό τρόπο μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων που κατέκλυσαν τον πανέμορφο χώρο.

Το βιβλίο, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ενύπνιο, καλεί τους μικρούς αναγνώστες σε ένα ταξίδι στην πόλη της αδιαφορίας , όπου άνθρωποι αδρανούν και οι γατοπειρατές αναλαμβάνουν δράση. Αξίζει να το ανακαλύψετε!

Για το βιβλίο

Μια πόλη χωρίς όνομα και χωρίς θέση στον χάρτη, ένας Δήμαρχος όνομα και πράγμα, μια καταιγίδα και ένας στρατός από γάτες με οικολογική συνείδηση συνθέτουν ένα παραμύθι γεμάτο χιούμορ και απρόοπτες καταστάσεις. Τι θα συμβεί στην «πόλη της αδιαφορίας» όταν οι γάτες υψώσουν πειρατική σημαία και με βάρκες πλαστικά μπουκάλια αποφασίσουν να δώσουν ένα μάθημα στους ανθρώπους;

Η Πόλη της Αδιαφορίας είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη σφαίρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης.

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα