Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά: Ένα βιβλίο που σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις εκρήξεις του παιδιού

Την επόμενη εβδομάδα, στις 26 Ιανουαρίου, οι εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν στην Ελλάδα το βιβλίο της Kate Silverton «Δεν υπάρχουν άτακτα παιδιά».

Η μετάφραση είναι της Σοφίας Ανδρεοπούλου και μέσα από τις σελίδες του θα μάθεις πώς να αντιμετωπίζεις τις εκρήξεις θυμού και το κλάμα του παιδιού, πώς να δίνεις τέλος στους καβγάδες ανάμεσα στα αδέρφια μέσα σε δευτερόλεπτα και πώς να θέσεις τις βάσεις για την καλή ψυχική υγεία του παιδιού.

Είναι ένας καινοτόμος οδηγός για γονείς με παιδιά ηλικίας έως 5 ετών.

Για το βιβλίο

Η μητέρα, δημοσιογράφος και παιδοψυχολόγος Kate Silverton μοιράζεται μια πρωτοποριακή νέα προσέγγιση για την ανατροφή των παιδιών, βοηθώντας έτσι να αντιμετωπίσετε εύκολα και διασκεδαστικά την καθημερινότητα της οικογένειάς σας.

Οι μοναδικές στρατηγικές της συγγραφέως, τα παραδείγματα που παρουσιάζει και οι απλές τεχνικές της θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε εύκολα τις δύσκολες καθημερινές προκλήσεις και θα σας βοηθήσει να απολαύσετε έναν ενισχυμένο δεσμό με το παιδί σας, τόσο τώρα όσο και στα επόμενα χρόνια.

Βασισμένος στις πρόσφατες ανακαλύψεις της επιστήμης, αυτός ο ελκυστικός, εύληπτος και τρυφερός οδηγός για γονείς θα επαναπροσδιορίσει και θα εμπλουτίσει τον τρόπο που βλέπετε και μεγαλώνετε τα μικρά σας, καθώς πρεσβεύει πως κάτω των πέντε ετών κανένα παιδί δεν μπορεί να είναι άτακτο.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα