Αυτό το Σαββατοκύριακο πριν ανοίξουν τα σχολεία είναι ιδανικό για glamping

Τελευταίες ημέρες πριν τα σχολεία ανοίξουν και μία νέα χρονιά ξεκινήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο που ξεκινά σε λίγες ώρες λοιπόν, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για γονείς και παιδιά.

Τι θα έλεγες για glamping στην αυλή;

Τι είναι το glamping

To glamping είναι το πάντρεμα των όρων glam+camping. Δηλαδή, όταν η αίγλη συναντά το κάμπινγκ. Οι σκηνές σε glamping είναι πλήρως εξοπλισμένες με ανέσεις, έχοντας το δικό τους κρεβάτι, ψυγείο, ακόμα και τηλεόραση. Με λίγα λόγια, πρόκειται για τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου μέσα σε μία σκηνή.

Πώς θα το κάνεις στην αυλή σου

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά για την άνεσή σου. Πάρτε οικογενειακώς στρώματα θαλάσσης ή στρώματα αέρος και βάλτες τα κάτω από μία αυτοσχέδια σκηνή που θα έχετε φτιάξει με σεντόνια. Το εσωτερικό αυτής της ‘σκηνής’ μπορεί να είναι γεμάτο άνετα μαξιλάρια για μία πιο cozy ατμόσφαιρα.

Δημιούργησε μία γωνιά με επιτραπέζια και ακόμα μία με γευστικά σνακς και περάστε εκεί το απόγευμα του Σαββάτου ή της Κυριακής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katy V 👑 (@mainstmuse)

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα