Αυτή η σπιτική πίτσα είναι αφράτη αλλά και τραγανή στις άκρες και ο συνδυασμός από κοτόπουλο, μοτσαρέλα και bacon, θα την κάνει το πιο λαχταριστό σπιτικό γεύμα της εβδομάδας.

Υλικά:

Alfredo σως:

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
2/3 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
2/3 φλιτζάνι γάλα πλήρες
1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνας
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Κρούστα και topping:

450γρ. ζύμη πίτσας, σπιτική ή αγορασμένη
1 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κοτόπουλο ψημένο στη σχάρα
1 φλιτζάνι τεμαχισμένο τυρί μοτσαρέλα (100γρ)
5 φέτες μπέικον, μαγειρεμένο και ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό ή πράσινα κρεμμύδια

 

Διάβασε την εκτέλεση της συνταγής στο elle.gr