Όταν ο γιος μου ήταν μικρός ό αγαπημένος του ήρωας ήταν ο Spider Man. Χοροπηδούσε από καναπέ σε καρέκλες προσποιούμενος τον άνθρωπο αράχνη.  Προσποιούταν πως ήταν ο ήρωας της διπλανής πόρτας,  το διάσημο παιδί που υφαίνοντας τον ιστό του πηδάει και σκαρφαλώνει στα κτίρια της Νέας Υόρκης. Για τον σκοπό αυτό είχε μετονομάσει τον καναπέ σε Empire State building, την πολυθρόνα σε ουρανοξύστη νούμερο ένα και το τραπέζι σε ουρανοξύστη νούμερο δύο. Κάπως έτσι κυλούσαν οι μέρες και τα απογεύματα μας. Από τον Spider Man έμαθε να βοηθάει τους άλλους, να αγαπάει την περιπέτεια και τον εαυτό του όπως είναι, με τα ελαττώματα και τα προτερήματα του.

Ο γιος μου μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Εκεί ανακάλυψε τον Hulk. Τον εντυπωσίαζε η υπερφυσική  δυναμη του πράσινου γίγαντα που συνδυαζόταν με ανθρώπινα συναισθήματα. Συνήθιζε να μου λέει πως μοιάζει τρομακτικός αλλά είναι ένας καλός, άκακος γίγαντας. Αυτός ο δυνατός γίγαντας έμαθε στο γιο μου να μην φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματα του γιατί ακόμη και οι πιο σκληροί, οι πιο δυνατοί αισθάνονται έντονα. 

Και λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή του ο Batman. Ο άνθρωπος νυχτερίδα, ο υπερήρωας που συμπεριφέρεται σαν αντι-ήρωας.

Μαζί με αυτόν μπήκαν στη ζωή του και ο Iron Man, o Black Panther και ο Captain America.

Ξεχωριστή θέση έχει η Wonder woman. Στο δικό του φανταστικό κόσμο είμαι εγώ αυτή η δυναμική, δυνατή Αμαζόνα που πολεμάει για το καλό του κόσμου. Ίσως γιατί υποσυνείδητα ξέρει πως δίνω μικρές και μεγάλες μάχες καθημερινώς για το δικό του καλό. 

Αυτοί οι ηρωϊκοί χαρακτήρες που φοράνε στολή, που έχουν υπερφυσικές ή υπεράνθρωπες δυνάμεις και που είναι αφιερωμένοι στην καταπολέμηση του εγκλήματος, την προστασία των πολιτών και συνήθως μάχονται υπερκακούς έγιναν με τα χρόνια οι δικοί του ήρωες, οι δικοί του οδηγοί.

Για όλους αυτούς τους λόγους ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αξίζει τον κόπο αυτήν την εποχή.

Γιατί εκεί μαζί με το γιο μου μπορούμε να ζήσουμε για λίγο στον μαγικό κόσμο των αγαπημένων μας ηρώων.

Συγκεκριμένα στο Mediterranean Cosmos μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες. Ο Spiderman, ο Hulk, ο Batman και όλη η παρέα τους θα μας περιμένουν για να μας μυήσουν σε έναν κόσμο γεμάτο υπερδυνάμεις.

Έως και τις 24 Μαΐου στο αγαπημένο  εμπορικό κέντρο, Mediterranean Cosmos, μπορούμε να απολαύσουμε τους πιο φανταστικούς, τους πιο δυνατούς και τους πιο αγαπημένους ήρωες, μπορούμε να περιηγηθούμε σε μια μοναδική έκθεση και να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Για τους γονείς που λατρεύουν το shopping

Έως και τις 15 Μάϊου θα υπάρχουν mid season sales στο Mediterranean Cosmos.

Ανακαλύψτε τις τελευταίες τάσεις της ανδρικής, γυναικείας και παιδικής ένδυσης και υπόδησης, μοναδικά αξεσουάρ, προϊόντα ομορφιάς, τεχνολογίας και διακόσμησης με μοναδικές εκπτώσεις.

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 20:00

 

Mediterranean Cosmos: 11ο χλμ εθνικής οδού, Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδιανών 570 01, Greece

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES