Έγκυος είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη

Διασημοι

4moms team , 11-05-2021

Η βουλευτής Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα. Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα, η βουλευτής αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο «Πρώτο Θέμα», πως θα γίνουν γονείς.

«Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», είπε και συνέχισε: «Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα. Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος».

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές, ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει».

Η εφημερίδα «OnTime» αποκάλυψε πως το ζευγάρι περιμένει δίδυμα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαϊου, στις Σπέτσες.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES