Τρουφάκια από πασχαλινά κουλουράκια

Μαγειρευουμε

4moms team , 04-05-2021

Λατρεύετε και εσείς τα τρουφάκια και τα πασχαλινά κουλουράκια; Ο Γιώργος Τσούλης βρήκε την πιο γλυκιά συνταγή που τα συνδυάζει και τα δύο και είναι πεντανόστιμη. 

Υλικά

250 γρ. κουλουράκια, θρυμματισμένα + έξτρα για το σερβίρισμα

130 γρ. ζάχαρη, άχνη

80 γρ. πραλίνα, φουντουκιού

50-80 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

30 γρ. κακάο, σκόνη (και για το σερβίρισμα)

Προετοιμασία & Εκτέλεση

  1. Αδειάζουμε σε ένα μπολ τα κουλουράκια, την άχνη, το κακάο, την πραλίνα, το γιαούρτι και με τα χέρια, φορώντας γάντια μιας χρήσεως, ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Πλάθουμε μπαλάκια των 30 γρ. περίπου, τα βάζουμε σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Σε 3 διαφορετικά πιάτα αδειάζουμε παράλληλα το κακάο, θρυμματισμένα κουλουράκια, τα σοκολατένια τρουφάκια και βάζουμε τα μπαλάκια που φτιάξαμε σε όποιο από τα 3 επιθυμούμε και σερβίρουμε.

www.giorgostsoulis.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES