Γιάννης Κότσιρας: «Θα δυσκολευτεί να κοινωνικοποιηθεί ο γιος μου»

Διασημοι

hello.gr , 28-04-2021

Ο δημοφιλής ερμηνευτής, Γιάννης Κότσιρας, πρόκειται να κάνει μια live streaming συναυλία από τους καταρράκτες της Έδεσσας, την Κυριακή του Πάσχα στις 9.00 μ.μ,  και παραχώρησε συνέντευξη στο «Πρωινό».

Αρχικά, αναφέρθηκε στα όσα των δυσκόλεψαν με το lockdown, μη διστάζοντας να αναφερθεί στις οικονομικές δυσκολίες: «Δύο πράγματα με δυσκόλεψαν. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω πουθενά. Αυτό μου έλειψε πάρα πολύ. Η ζωντανή επαφή με τα φιλαράκια μου που με ακούνε. Το δεύτερο είναι το οικονομικό. Δεν είχαμε από πουθενά έσοδα. Γενικότερα, αν μιλήσουμε με συναδέλφους σε άλλες χώρες, αισθάνεσαι ντροπή. Δεν ζεις σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Όλα αυτά που βιώνουμε σαν κλάδος, δεν είχαμε την αντιμετώπιση που μας άξιζε. Ένας μουσικός φίλος μου από τη Θεσσαλονίκη έχασε το σπίτι του. Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα».

Ο Γιάννης Κότσιρας για τον γιο του

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον μικρό του γιο, δηλώνοντας ότι θα δυσκολευτεί αρκετά να κοινωνικοποιηθεί: «Ο γιος μου ο μικρός είναι 2.5 ετών. Είμαστε άνθρωποι που τηρήσαμε τα μέτρα μέχρι την ώρα που πέφταμε για ύπνο. Φανταστείτε ότι ο μικρός μου τη μισή του ζωή είναι κλεισμένος στο σπίτι. Αυτό το παιδί θα δυσκολευτεί πολύ να κοινωνικοποιηθεί. Όπως και το άλλο μου παιδί που είναι 4.5 ετών».

 

Δείτε το video στο hello.gr