Για την Έλλη

Δράσεις

4moms team , 21-04-2021

Ο θάνατος της γνωστής σκηνογράφου και ενδυματολόγου Έλλης Παπαγεωργακοπούλου συγκλόνισε όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά όλους όσους άκουσαν την είδηση. Ακόμα πιο πολύ η είδηση ότι αφήνει πίσω ένα ανήλικο παιδί, το οποίο φίλοι και συνεργάτες της είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν με κάθε τρόπο.

Με μια επιστολή, πέντε Έλληνες σκηνοθέτες, που είχαν συνεργαστεί και διατηρούσαν φιλική σχέση με την Έλλη, αποφάσισαν να κινητοποιήσουν γνωστούς και μη ανοίγοντας έναν λογαριασμό για το παιδί της. Ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος προσκαλούν όποιον επιθυμεί, να καταθέσει χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών του παιδιού μέχρι να ενηλικιωθεί. 

Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της.
 
Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.
 
Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.
 
Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.
 
Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6017 0400 56698
IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698
Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
 
Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ
 
Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του.
 
Οι φίλοι και συνεργάτες της Έλλης – αλφαβητικά
Ντένης Ηλιάδης
Νίκος Καραθάνος
Λένα Κιτσοπούλου
Γιώργος Λάνθιμος
Θωμάς Μοσχόπουλος
 
Επικοινωνία: Άννα Τσουρή / Μαζί για το Παιδί
Τηλ 210 74 82 690
info@mazigiatopaidi.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES