Οι πρώτες δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη μετά τον ερχομό του μωρού του

Διασημοι

4moms team , 08-04-2021

Γονείς έγιναν για πρώτη φορά την Τετάρτη ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία.

Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μίλησε σήμερα το πρωί σε τηλεφωνική σύνδεση με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

«Είναι πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά όπως εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα, καταρχάς 1,5 ημέρα μπαμπάς είναι και 1,5 ημέρα άυπνος. Τι είναι αυτό το πράγμα πόσο ευτυχισμένη στιγμή, πόσο ξεκλείδωμα, πόσα μπορείς να νιώσεις, πόσα νόμιζες ότι ήξερες και τελικά δεν ήξερες τίποτα. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε και εσείς με τόση ηρεμία. Είμαστε ακόμη στο νοσοκομείο, έχουμε ακόμη μία ημέρα, η Γεωργία είναι καλά και ο μικρός τέλειος. Η Γεωργία θηλάζει είναι όλα καλά και όπως πρέπει να είναι τα πράγματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όμως και η μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη, μίλησε για το πρώτο της εγγονάκι.

«Ναι έγινα γιαγιά. Εγώ, βέβαια, σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας , ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, με ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί. Ποτέ δεν με στενοχώρησε ο Ορφέας». Και συνέχισε λέγοντας: «Το μωρό μοιάζει και στους δυο: και στη Γεωργία και στον Ορφέα. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα. Τον ξαναβλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES