Τα έντονα και γεμάτα φρύδια έχουν την τιμητική τους. Και μπορεί κάποτε η απόλυτη τάση να ήταν τα λεπτά τόξα, ωστόσο, αυτό τις τελευταίες σεζόν αποτελεί παρελθόν και πλέον το απόλυτο beauty trend είναι τα bold φρύδια. Κάπως έτσι όλες μας αφήσαμε το φυσικό μας σχήμα και δεν ξανά πιάσαμε τσιμπιδάκι στα χέρια μας.

Μάλιστα, για όσες από εμάς δεν έχουμε έντονα τόξα , οι τεχνικές επέκτασης και μετασχηματισμού είναι μια καλή λύση. Ωστόσο, αν δεν θες να εφαρμόσεις καμία από αυτές τις πρακτικές εμείς μπορούμε να σου πούμε πως θα καταφέρεις να γεμίσεις τα αραιά σου φρύδια μόνο με το μακιγιάζ σου και με απλά εργαλεία ομορφιάς 

Brow tips

Η make-up artist, Mary Phillips, η οποία έχει συνεργαστεί με αρκετές celebrities όπως, Kim Kardashian, Hailee Steinfeld και Jennifer Lopez, μυρίζεται μαζί μας τα μυστικά της. Σύμφωνα με τις συμβουλές της ο τρόπος για να αποκτήσουμε τα τέλεια έντονα φρύδια είναι πολύ απλός. Ένα χτενάκι φρυδιών είναι απαραίτητο. Η αγαπημένη επιλογή της Mary Philips είναι το βουρτσάκι  Tweezerman’s Dual-Ended Angled Brow Brush και αυτό επειδή έχει πολύ ωραίες, πυκνές τρίχες. Στην συνέχεια μας λέει να χρησιμοποιήσουμε μια πούδρα φρυδιών, η οποία θα είναι πιο ανοιχτόχρωμη από το χρώμα της τρίχας μας και με αυτή να περάσουμε τα φρύδια μας. Στη συνέχεια πρέπει να χτένισε με το βουρτσάκι απαλά τις τρίχες. Ακολούθησε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν οι τρίχες των φρυδιών σου, αφήνοντας τες να εκτείνονται πάνω από το σχήμα του φρυδιού σου. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα τζελ φρυδιών για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα στο σωστό σχήμα.

 

Περισσότερα tips στο elle.gr

 

Photo by Raphael Lovaski from Unsplash