Με 3 κινήσεις μπορείς να αντιγράψεις το hair look που είδαμε στο LFW show της Victoria Beckham

Μόδα

Elle.gr , 26-02-2021

Μπορεί φέτος να απολαύσαμε τα catwalks με έναν διαφορετικό τρόπο, ωστόσο, και πάλι τα θαυμάσαμε και μάλιστα προσέξαμε κάθε λεπτομέρεια όπως συνηθίζαμε να κάνουμε κάθε σεζόν στο παρελθόν. Μην σου πω ότι φέτος ειδικά όλες μας δώσαμε μεγαλύτερη έμφαση από ποτέ σε κάθε detail, καθώς τόσους μήνες με τα συνεχόμενα lockdown νιώθουμε πως κάπως έχουμε περιοριστεί όσον αφορά το styling μας και μέσα από τις εικόνες που βλέπουμε αντλούμε έμπνευση για μελλοντικές εμφανίσεις.

Έτσι, άλλο ένα fashion show που πυροδότησε την φαντασία μας ήταν αυτό της Victoria Βekcham για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021. Και ενώ μέχρι πρόσφατα η ίδια μας είχε συνηθίσει σε αυστηρές αλογοουρές με αξιοσημείωτα άψογα δέρματα, τώρα, φανερά επηρεασμένη από τα δεδομένα της εποχής,  φαίνεται ότι κάνει στροφή σε ένα νέο hair & make up look που η κάθε μια μας θα μπορούσε να δημιουργήσει μόνη της στο σπίτι.

« Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν δημιουργίας εν μέσω lockdown – είμαστε καλοί σε αυτό τώρα! Όσο η συλλογή αντικατοπτρίζει αυτό, εξακολουθεί να υπάρχει αυτή η αίσθηση έκπληξης και μαγείας που έρχεται με μια παράσταση στο runway. Τώρα, περισσότερο από ποτέ οι γυναίκες ντύνονται για τον εαυτό τους, και αυτό είναι κάτι που βρίσκω πραγματικά εμπνευσμένο και συναρπαστικό», δήλωσε η Beckham με αφορμή την τελευταία της συλλογή. Όσο αναφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ;

«Συνολικά, έπρεπε να αναδείξουμε είναι πολύ φυσικό και υγιές αποτέλεσμα, με απίστευτη λάμψη», είπε χαρακτηριστικά η σχεδιάστρια. «Φυσικά, οι καιροί που ζούμε έχουν αλλάξει τα trends  τα μαλλιά και την ομορφιά. Νομίζω ότι έχουμε πάρει τα θετικά από αυτό και χρησιμοποιήσαμε ένα στοιχείο αυτής της σκέψης για να ενημερώσουμε τη σημερινή εμφάνιση των μαλλιών. To hair styling πλέον είναι λίγο πιο χαλαρό, υπάρχει μια αίσθηση ευκολίας στη φθορά. Θέλαμε ακόμα και έτσι να αποπνέει κάτι ξεχωριστό», λέει η Victoria Beckham  και μας εμπνέει να υιοθετήσουμε το αντίστοιχο look.Εμείς ανακαλύψαμε ποια ήταν τα τρία βήματα που έκανε ο hair expert, Anthony Turner, για να πετύχει το αποτέλεσμα και στα παρουσιάζουμε.

 

Tα 3 tips που θα σε βοηθήσουν να αντιγράψεις το hair look θα τα βρεις στο elle.gr