

Oι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα εξαιτίας της «Μήδειας», είναι ό,τι πρέπει για μία σουπίτσα.
Η πιο λαχταριστή συνταγή για κρεατόσουπα είναι αυτή.
Υλικά:
1/2 κιλό μοσχάρι (όποιο κομμάτι προτείνει ο κρεοπώλης σας για κατσαρόλα)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 3/4 φλιτζάνια κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 1/4 φλιτζάνια καρότα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι σέλερι, ψιλοκομμένο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
8 φλιτζάνια ζωμό μοσχαριού ή κοτόπουλου
2 συσκευασίες ντομάτα κονκασέ
1 1/2 κουταλιές του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο θυμάρι
500 γραμμάρια πατάτες, κομμένες σε κύβους
1 1/2 φλιτζάνια πράσινα φασόλια
1 1/2 φλιτζάνια καλαμπόκι
1 φλιτζάνι αρακάς
1/3 φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι και πιπέρι