Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της ξεκαθάρισε πως δεν είναι έγκυος.

Οι φήμες φούντωσαν την Πέμπτη, όταν σε μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της παρουσιάστριας, ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας της είπε «Στην κατάστασή σου όλες οι γυναίκες είναι ευσυγκίνητες». Αυτή η φράση ήταν αρκετή ώστε να πυροδοτήσει ένα ντόμινο φημών για εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.

Με αφορμή την ερώτηση που έκανε σε δημοσιογράφο του Ευτυχείτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το αν η Κατερίνα είναι όντως έγκυος, η Καινούργιου πήρε τον λόγο και ξεκαθάρισε:

«Δημοσιογράφοι πήραν τους γονείς μου στο σταθερό μας τηλέφωνο και τους ρωτούσαν αν είμαι έγκυος, άκομψο είναι όταν δημοσιογράφοι λένε πως έχει ανοίξει η λεκάνη μου και περιμένω κορίτσι, για να τελειώνει αυτή η ιστορία, μια γυναίκα που είναι 35 στα 36 , όταν μια γυναίκα έχει πρηστεί ή μπορεί να μην έχει νιώσει καλά, μπορεί να είναι ορμόνες, να κάνει μια θεραπεία ή να είναι κάτι άλλο πέρα από μια εγκυμοσύνη.

Δεν είμαι έγκυος απλά δεν μου αρέσει να απολογούμαι. Μπορεί κάποια στιγμή, κάποιο καιρό μετά, κάποτε να είμαι και να μην θέλω να παίζω με το είμαι ή δεν είμαι έγκυος. Είναι ένα λεπτό ζήτημα για μια γυναίκα, αν είμαι έγκυος μελλοντικά θα φανεί.

Παίρνουν όλοι τον Θέμη, τον Γρηγόρη, με ενόχλησε η συμπεριφορά κάποιων, κι αν έχω πρηστεί λίγο, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, κι αν ποτέ κάνω παιδί με το καλό, θα το πω».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES