Η ευχή της Kate Hudson για το 2021 είναι να επανασυνδεθεί με τον πατέρα και τα αδέλφια της

Διασημοι

4moms team , 15-01-2021

Η ευχή της Kate Hudson για το νέο έτος είναι να περάσει περισσότερο χρόνο με τον πατέρα και τα ετεροθαλή αδέλφια της.

Η ηθοποιός έχει πολύ στενή σχέση με τον αδελφό της, Oliver Hudson, και οι δυο τους  συναντήθηκαν σε ένα επεισόδιο του podcast «Sibling Revelry».

Τα δύο αδέλφια συζητούσαν για το τι θα ήθελαν τη νέα χρονιά και η Kate είπε: «Ξέρεις τι σκέφτομαι τελευταία; τον μπαμπά. Σκέφτομαι τις αδερφές μας και τους αδελφούς μας και ότι δεν περνάμε καθόλου χρόνο με τα αδέλφια μας. Έχουμε τέσσερα αδέλφια με τα οποία δεν περνάμε καθόλου χρόνο μαζί τους», αναφερόμενη προφανώς στα τρία παιδιά του Bill Hudson αλλά και τον Wyatt Russell που απέκτησε η μητέρα της με τον Kurt Russell.

«Σκέφτηκα πως όλοι μας μεγαλώνουμε. Θα ήθελα να συνδεθώ λίγο, ειδικά με τις αδελφές μου. Έχουμε μιλήσει τόσο πολύ για αδελφικές σχέσεις και αλλόκοτες σχέσεις ή καλές σχέσεις – και καθόμαστε εδώ σαν να έχουμε την καλύτερη οικογένεια και να είμαστε τόσο υπέροχοι, και όμως δεν αναγνωρίζουμε ποτέ το γεγονός ότι έχουμε τέσσερα άλλα αδέλφια. Τέσσερα. Νομίζω πως είναι σημαντικό να επικοινωνήσουμε με όλα τα αδέλφια μας και ίσως να συνδεθούμε μαζί τους λίγο», πρόσθεσε.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES