Το επιτραπέζιο «Corona» ξεπούλησε αυτά τα Χριστούγεννα

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 13-01-2021

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown τέσσερις αδελφές από τη Γερμανία κατασκεύασαν ένα νέο επιτραπέζιο παιχνίδι. Ονομάζεται Corona και είναι εμπνευσμένο από την πανδημία.

Στο επιτραπέζιο αυτό ο στόχος είναι απλός, οι παίχτες πρέπει να αγοράσουν όλα τα αγαθά που έχει στη λίστα του ένας ηλικιωμένος, ο οποίος δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του λόγω της πανδημίας.

Οι παίκτες συλλέγουν και ανταλλάσσουν κάρτες παιχνιδιού και ο νικητής είναι όποιος παραδώσει πρώτος όλα τα ψώνια. Τα εμπόδια στην πορεία περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση του ιού, που σας στέλνει σε καραντίνα ή για παράδειγμα την ανησυχία των πολιτών, με αποτέλεσμα να αδειάσουν τα ράφια από μακαρόνια ή από χαρτιά υγείας.

«Η βασική αρχή του παιχνιδιού είναι η αλληλεγγύη», δήλωσε η 20χρονη Σάρα στο Reuters TV από το πατρικό της στην δυτική πόλη του Βισμπάντεν.

Εντυπωσιασμένος με τις προσπάθειες των παιδιών του, ο πατέρας, Μπένεντικτ, αποφάσισε να εμπορευματοποιήσει το παιχνίδι προσλαμβάνοντας έναν καλλιτέχνη για να σχεδιάσει το ταμπλό, τις κάρτες και το κουτί. 

Το επιτραπέζιο έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 2.000 αντίτυπα και έχει εγγραφεί σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. 

 

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES