Η τσάντα του οίκου Hermès για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, δεν φαίνεται να εντυπωσίασε και πολύ τους Βρετανούς που δεν δίστασαν να την παρομοιάσουν με κάδο απορριμμάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλλικός οίκος παρουσίασε τη νέα τσάντα του Chaine d’Ancre και την περιέγραψε ως «επίτευγμα ειδικευμένης χειροτεχνίας με υπόσχεση περίπλοκης κομψότητας». Για την ιστορία, να πούμε πως η τσάντα αυτή βγαίνει σε μαύρο και καφέ χρώμα και η τιμή της φτάνει τις 8.000 λίρες.

Όμως, οι χρήστες των social media στη Βρετανία δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου από τη δημιουργία αυτή και έσπευσαν να την παρομοιάσουν με τους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων. Μάλιστα, η editor μόδας Έρικα Σμιθ, από το The Cut, έγραψε: «Το καλύτερο μέρος, είναι ότι έρχεται με μια προαιρετική επένδυση, ακριβώς όπως ο κάδος απορριμμάτων μου στο γραφείο! Μόνο που αυτή είναι κατασκευασμένη από μετάξι, οπότε πιθανότατα δεν θα αντέξει την υπερβολική διαρροή καφέ από τα  ποτήρια που πετάω».

Άλλα σχόλια που κυκλοφόρησαν είναι:

«Είναι πολύ πρακτική. Ειδικά αν είσαι έξω και θες να πετάξεις την τσίχλα σου ή το περιτύλιγμα από την Cadbury σοκολάτα σου».

«Σκέφτηκα να κάνω ανακαίνιση στο σπίτι μου. Για να εντυπωσιάσω τους συναδέλφους μου όταν μιλάμε στο zoom, θα πετάω το τσαλακωμένο post it σε έναν δερμάτινο κάδο 8.000 λιρών».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES