Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε τη φράση που της είχε πει η κόρη της όταν ήταν 4ετών και τη συγκλόνισε

Διασημοι

4moms team , 12-01-2021

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Εβελίνα Παπούλια στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον χορό αλλά και την ηθοποιία.

Η ηθοποιός έχει μία κόρη μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λάντο, την Αφροδίτη. Η 21χρονη Αφροδίτη έχει ξεκινήσει τώρα να κάνει τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Η Eβελίνα Παπούλια μίλησε για τη μητρότητα, καθώς απέκτησε την κόρη της στα 27 της:  «Το μοναδικό πράγμα που θα έλεγα στην κόρη μου είναι ότι αν επαγγελματικά έχεις βρει το δρόμο σου, δουλεύεις, έχεις τα χρήματά σου και είσαι ικανοποιημένη από αυτό, όποτε θες κάνε παιδί. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ σίγουρη γι’ αυτό. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, μα καλά, τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου. Δεν θεώρησα ότι την κατέστρεφα, αντιθέτως ένιωσα πολύ πιο ασφαλής. Δεν ήθελα να γίνω μεγάλη μητέρα, ήθελα να γίνω μικρή, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που μου έλεγαν, μα καλά, τώρα που ξαφνικά πρωταγωνιστείς μένεις έγκυος; Κατέστρεψες την καριέρα σου».

Στη συνέχεια, μοιράστηκε αυτά που θαυμάζει στην κόρη της αλλά και τη φράση που της είχε πει όταν ακόμα ήταν 4 ετών και τη συγκλόνισε: «Τη θαυμάζω ως παιδί, είναι πεισματάρα, έχει πάθος από μικρή. Μου είχε πει μια ατάκα που με στοίχειωσε όταν ήταν τεσσάρων. Την έβλεπαν όλοι, ήθελαν να την πιάνουν, φιλιά, αγκαλιές, την έχανα και πάθαινα πανικούς. Της λέω, κοίταξε να δεις Αφροδίτη μου, δεν γίνεται να αγαπάς όλο τον κόσμο και ξαφνικά να φεύγεις [από εμένα]. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους βλέπουμε τόσο πολύ και δεν τους ξέρουμε και καθόλου, άρα μην πηγαίνεις σε αυτούς. Και γυρίζει και μου λέει: “Αν δεν αγαπούσα πολύ, δεν θα ήξερα ότι έχω καρδιά”».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES