
Ο γνωστός pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, μας παρουσιάζει μία πρόταση για τα γλυκά των εορτών που έμειναν.
Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open, ο pastry chef δίνει τη δική του πρόταση για «κουκουνάρες» που παρασκευάζονται με τη βασιλόπιτα, τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες που μας έχουν μείνει από τις γιορτές.
Υλικά
½ κιλό βασιλόπιτα τύπου κέικ,
250 γρ. κουραμπιέδες,
250 γρ. μελομακάρονα,
250 γρ. βούτυρο,
150 γρ. σοκολάτα λιωμένη.
Υλικά για τη διακόσμηση:
Δημητριακά σοκολάτας, ζάχαρη άχνη.