Καλεσμένη στην εκπομπή «Pop Up» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ήταν την Πέμπτη η Έλενα Χριστοπούλου.

Καθώς τις δυο τους τις συνδέει μία μακροχρόνια φιλία, εκτός από επαγγλματική σχέση, η Έλενα Χριστοπούλου ένιωσε απόλυτα άνετα να συζητήσει πιο προσωπικά θέματα. Ένα από αυτά, ήταν το ενδεχόμενο ενός παιδιού αλλά και ο γάμος.

Για τον γάμο, δήλωσε: «Αλλάζει πάρα πολύ αυτή η ιστορία κάθε μήνα και δεν μου κάθεται. Από τη μία δε μου κάθεται ο Αποστόλης για να τον παντρευτώ. Από την άλλη νομίζω ότι δεν κάθομαι και εγώ να κάνω κάτι δεύτερο κλισέ, ψεύτικο. Γιατί ο γάμος είναι μέσα μας. (…) Όλα τα υπόλοιπα είναι για το θεαθήναι».

 «Παιδί θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω, αλλά νομίζω το έχω χάσει το τρένο. Όταν πέρασε το τρένο από μπροστά μου, δεν ευδοκιμούσαν οι συνθήκες να κάνω. Τότε. Και τώρα που θα ήθελα πάρα πολύ, γιατί είναι σημαντικό το παιδί να το κάνεις με έναν άνθρωπο που θες πολύ και αγαπάς πολύ και σε στηρίζει, που είναι το βασικότερο, νομίζω ότι δε μπορώ. Δε μπορώ πραγματικά. Λόγω του ότι όλες οι γυναίκες δε μπορούμε να μείνουμε έγκυες σε όλες τις ηλικίες, να κάνουμε παιδί. Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία», δήλωσε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES