Τα fairy lights είναι πλέον παντού. Είναι κάτι παραπάνω από απλά, λευκά λαμπάκια.

Με πολύ λεπτό καλώδιο τα μικροσκοπικά φωτάκια χαρίζουν ένα μοναδικό εφέ για τις φωτογραφίες σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι αρκετές μπαταρίες γιατί σίγουρα θα θες να τα έχεις ανοιχτά για πολλές ώρες.

Μέσα σε φαναράκια

Πρέπει κάτι να ειπωθεί για τον υπέροχο συνδυασμού γυαλιού με φωτάκια. Τα μεγάλα φαναράκια μπορούν να δημιουργήσουν μία τέλεια γωνία μέσα στο σπίτι, ή ακόμη και στις σκάλες της εξώπορτας.

Pinterest

Με φωτογραφίες

Το να τα κρεμάσεις στον τοίχο ξέρεις ήδη πως κάνουν ένα υπέροχο φόντο για το Instagram. Όμως, εσύ μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να κρεμάσεις μικρές φωτογραφίες με μανταλάκια.

Pinterest

Στην εσωτερική σκάλα

Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος να διακοσμήσεις την εσωτερική σκάλα του σπιτιού σου. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εορτών, μπορείς να προσθέσεις μία λευκή γιρλάντα ή λευκές μπάλες.

Pinterest

Στο κρεβάτι

Στο παιδικό δωμάτιο ή το υπνοδωμάτιό σου, τα fairy lights στην κουρτίνα -ή την κουνουπιέρα- θα δώσουν ένα πολύ παραμυθένιο vibe.

pinterest

Σχηματίζοντας μία λέξη

Διαμόρφωσέ τα έτσι ώστε να σχηματίσουν μία λέξη στον τοίχο και αμέσως ο άδειος τοίχος που τόσο σε απασχολούσε έχει το πιο υπέροχο διακοσμητικό.

Pinterest

 

Photo by Gabriele Ribeiro from Unsplash

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES