Βρεθήκαμε τυχαία μπροστά στην παραπάνω φωτογραφία και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε να μοιραστούμε αυτή την πολύ ωραία γιρλάντα εσπεριδοειδών της Korie Herold.

Εκείνη χρησιμοποίησε μανταρίνια επειδή είχε πολλά και δεν ήξερε τι να τα κάνει, αλλά μας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε πορτοκάλια για να έχουμε το σωστό μέγεθος.

Τα βήματα μας

  1. Θα χρειαστούμε πορτοκάλια
  2. Κόβουμε τις άκρες του πορτοκαλιού και μετά τα κόβουμε σε φέτες 1 mm. Όσο πιο παχιά είναι η φέτα τόσο περισσότερο χρόνο χρειάζεται για να στεγνώσει.
  3. Στεγνώστε τις φέτες με μια χάρτινη πετσέτα για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία.
  4. Τοποθετούμε τις φέτες στον φούρνο πάνω από ένα φύλλο ψησίματος.
  5. Ψήνουμε για 3 ώρες στους 100 βαθμούς c, γυρίζοντας τις φέτες στη μέση του χρόνου μέχρι το ψήσιμο.
  6. Απολαμβάνουμε τη νόστιμη μυρωδιά στο σπίτι μας.
  7. Βγάζουμε έξω από το φούρνο, και τα αφήνουμε όλη τη νύχτα.
  8. Εάν δεν έχουν στεγνώσει πλήρως αφού μείνουν όλη τη νύχτα, τα ξαναβάζουμε.
  9. Τα τοποθετούμε σε όποια κορδέλα έχουμε. Η Korie χρησιμοποίησε σπάγγο.

Καλή επιτυχία!!!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES