Οι ιδιοκτήτες αυτού του κλασικού σπιτιού βικτοριανής εποχής στο Σίδνεϊ, είχαν ένα μόνο κριτήριο για τον εσωτερικό του σχεδιασμό, για να τους κάνει να αισθάνονται χαρά. Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύχρωμο, γεμάτο τέχνη καταφύγιο απόλυτης απόλαυσης. Φωτογραφήθηκε από τον Anson Smart με styling από την Claire Delmar.

Στις συζητήσεις μεταξύ της σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Claire Delmar και των πελατών της, Kate και Alistair Champion, η διασκέδαση ήταν ένα επαναλαμβανόμενο θέμα. Παρόλο που ζούσαν σε όλη την διάρκεια της δωδεκάμηνης ανακαίνισης του σπιτιού της βικτοριανής εποχής στο Woollahra του Σίδνεϊ με τα δύο μικρά παιδιά τους, τον Felix και τον Lotte, η Kate επιμένει ότι η συνολική διαδικασία, αν και όχι χωρίς τις προκλήσεις της, υπήρξε πηγή χαράς. Πίσω από την πρόσοψη του σπιτιού της δεκαετίας του 1880, μια κατοικία πέντε υπνοδωματίων σε 853 τετραγωνικά μέτρα περιποιημένων κήπων, για την πρώην σύμβουλο οικονομικών και τον επιχειρηματία σύζυγός της, με την καθοδήγηση της Delmar, δημιουργήθηκε μια εκπληκτική κατοικία γεμάτη τέχνη.

“Δεν θέλαμε ποτέ το σπίτι να είναι πολύ γεμάτο και δεν θέλαμε ούτε να είναι φανταχτερό. Είχαμε πάντα τον κανόνα «τίποτα γυαλιστερό» », λέει η Kate. Το θέλαμε οργανικό και με υφή, κάτι που μεγαλώνει μαζί σου. Η λέξη για να το περιγράψω θα ήταν «παιχνιδιάρικο», αλλά ακόμα εκλεπτυσμένο. Ήταν πολύ εύκολο να πάρεις αποφάσεις για τον σχεδιασμό αυτού του σπιτιού. Δεν ξέρω αν δουλεύει μόνο με την Κλερ, αλλά αυτό είναι ένα σπίτι που φέρνει χαρά και νιώθω ότι δεν μπορείς να έρθεις εδώ και να μην διασκεδάσεις.”

Πηγή: www.vogue.com.au

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES