Ο Andrea Bocelli ετοιμάζεται για τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία του που θα μεταδοθεί σε live streaming από την πόλη Πάρμα της Ιταλίας.

Μετά την μεγαλύτερη live stream συναυλία της χρονιάς που έγινε στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια του lockdown το Πάσχα, αυτή τη φορά o Andrea Bocelli μας μεταφέρει στην πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, τα Χριστούγεννα. Η συναυλία έχει τίτλο «Believe in Christmas» με τον τενόρο να ερμηνεύει από το ιστορικό Teatro Regio di Parma, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Όπως η συναυλία του Πάσχα, έτσι και αυτή, θα μεταδοθεί μέσω livestream στις οθόνες μας, όμως θα υπάρχουν και κάποιες διαφορές. Αρχικά, δεν θα προβληθεί ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες, αλλά θα μεταδοθεί ανάλογα με την ζώνη υψηλής ακροαματικότητας.  Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί στις 10 το βράδυ.

Η συναυλία δεν θα είναι δωρεάν, όπως την προηγούμενη φορά, ούτε θα μπορεί να προβληθεί on demand. «Το Believe in Christmas δεν θα είναι διαθέσιμο για on-demand παρακολούθηση μετά την πραγματοποίηση του, και χωρίς κοινό στο Teatro Regio di Parma, ο μόνος τρόπος για να το παρακολουθήσετε θα είναι με εισιτήριο για την livestream προβολή» διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση.

Στα trailer για τη συναυλία «Believe in Christmas» ο διάσημος τενόρος είναι μαζί με την 8χρονη κόρη του Virginia. «Τα μάτια της Virginia θα είναι τα μάτια του κόσμου. Καθώς κοιτά το θέατρο και τη μαγεία των Χριστουγέννων, θα μας πάρει από το χέρια και θα μας οδηγήσει σε ένα ξεχωριστό ταξίδι, μία γιορτή της μουσικής, της ευτυχίας και της πνευματικότητα» έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andrea Bocelli (@andreabocelliofficial)

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES