Η Naomi Watts φωτογραφίζεται από τον αδελφό της, Ben, για το εξώφυλλο του περιοδικού Hamptons.

Η ηθοποιός ποζάρει με τα δύο παιδιά της, τον 11χρονο Kai και τη 13χρονη Sasha, για τον φακό του αδελφού της και μιλά για τη μητρότητα.

Πώς είναι λοιπόν ως μητέρα η ηθοποιός;

«Η μαμά μπορεί να κάνει αστεία χορευτικά με τα παιδιά της, όμως χρειάζεται ισορροπία. Μερικές φορές μπορεί να νιώθεις πως είναι μία σούπερ μαμά – να φτιάχνεις κέικ, να παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια και να τους μαθαίνεις πως να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική σκούπα. Κι άλλες φορές, απλά θες να τους δώσεις για λίγο κάποια οθόνη ώστε να μπορέσεις να έχεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου» εξηγεί.

«Αυτή είναι η πραγματικότητα και πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας τις ημέρες που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας» προσθέτει.

Η Watts (η οποία έχει αποκτήσει τα παιδιά της με τον Liev Schreiber) αναφέρει πως το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους που φλέρταρε πολύ με το νευρικό σύστημα όλων».

Πώς βίωσε εκείνη το 2020; «Υπήρξαν όμορφες, απλές στιγμές με την οικογένεια. Αλλά και πραγματικά δύσκολες στιγμές με τα παιδιά γιατί ακόμα δεν καταλαβαίνουν πολλά. Ξέρετε, τα παιδιά μου είναι στην ηλικία όπου δεν θέλεις να κάθονται μπροστά στις ειδήσεις και να απορροφούν όλα αυτά τα σκοτεινά, άσχημα γεγονότα, αλλά είναι πολύ μεγάλα για να τους αποκρύψεις τα πάντα. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες».

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES