Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Οι ευχές για τα 12α γενέθλια της κόρης τους

Διασημοι

4moms team , 19-11-2020

Η μοναχοκόρη του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρία Κορινθίου είχε χθες γενέθλια. Η Ισμήνη έκλεισε τα 12 και οι διάσημοι γονείς της επέλεξαν να της ευχηθούν και μέσω του Instagram. Οι δύο τους ανέβασαν στον λογαριασμό τους μία φωτογραφία της Ισμήνης -στην οποία μοιάζει πολύ στη μητέρα της- και έγραψαν τα τρυφερά λόγια και τις ευχές τους.

Η Μαρία Κορινθίου έγραψε: Εσύ….εσύ και μόνο εσύ! Τα πάντα, όλα! Όλα για εσένα! 18/11/2008: 12 χρόνια έχουν περάσει….12 χρόνια! Απίστευτο…..μεγαλώσαμε μαζί, μεγαλώνουμε μαζί και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία! Χρόνια πολλά Ισμηνού μου! Μεγάλη και τρανή, με υγεία πρώτα απ´ ολα, ταπεινότητα, ήθος και ευγνωμοσύνη για ότι σου προσφέρει η ζωή! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mariakorinthiou)

Ο Γιάννης Αϊβάζης έγραψε: Πρωί τις 18ης του Νοέμβρη , 11 κ 45 πριν δώδεκα χρόνια ήρθες στην ζωή μας ομορφιά μου !!! Σου εύχομαι η ζωή σου να είναι όμορφη σαν εσένα , με αγάπη και σεβασμό και να με αξιώσει ο Θεός να σε δω όπως Εσυ επιθυμείς !! Τα καλύτερα έρχονται !!! Σε Λατρεύω μωρό μου !!!Ο μπαμπάς σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Aivazis (@yannisaivazis)

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES