Λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία  αναστέλλεται η λειτουργία των Προγραμμάτων του Βaytna Hub από το χώρο της βιβλιοθήκης καθώς και η εβδομαδιαία συνάντησή στον εξωτερικό χώρο στο Σεράφειο κάθε Τετάρτη.

Η σχέση φιλίας και μάθησης με τους μικρούς μας φίλους δε σταματάει όμως εδώ. Εάν δε μπορούν τα παιδιά να έρθουν στο Βaytna Hub θα πάει εκείνο σε αυτά! Τα αγαπημένα πρόσωπα της Βασιλείας Βαξεβάνη και του Nawid Azizi θα συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά του Βaytna Hub και τους φίλους της βιβλιοθήκης.

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μια εβδομαδιαία διαδικτυακή συνάντηση μέσω Facebook Live από τη σελίδα της Αthens Comics Library https://www.facebook.com/athenscomicslibrary

 Η συνάντηση θα γίνεται κάθε Τετάρτη 11-12μμ. και θα είναι ανοιχτή σε όλα τα παιδιά ηλικίας 0-6 ετών, θα είναι στα ελληνικά, αγγλικά και φαρσί και θα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες, αφήγηση, παρουσίαση βιβλίων, κατασκευές, δημιουργία comics.

Επίσης η ομάδα της Athens Comics Library δημιούργησε μία σειρά πακέτων δημιουργικής απασχόλησης ΤAKE AWAY ART που μπορείτε να κάνετε από το σπίτι μόνοι σας μαζί με τα παιδιά σας (προσχολικής ηλικίας).

Τα πακέτα αυτά περιέχουν όλα τα υλικά που χρειάζεστε καθώς και οδηγίες στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και φαρσί, καθώς και δώρα έκπληξη! Το κάθε πακέτο συνοδεύεται από ένα βίντεο με τη Βασιλεία και το Νawid, όπου ανοίγουν μαζί σας το πακέτο και εξηγούν πώς να κάνετε την κάθε δραστηριότητα. Αλλά όχι μόνο…!

Στο βίντεο αυτό θα υπάρχουν και επιπλέον δραστηριότητες: δημιουργική αφήγηση, λέσχη ανάγνωσης, μουσική και πολλά-πολλά άλλα!

Τα πακέτα δημιουργικής δραστηριότητας διατίθενται για όλους τους φίλους της βιβλιοθήκης και του Baytna Hub. Τα πακέτα ΤAKE AWAY ART διανέμονται δωρεάν στα παιδιά του Βaytna Hub, αλλά επίσης διατίθενται προς πώληση για όλες τις οικογένειες.

Επίσης, για κάθε 5 πακέτα Take Away Art που αγοράζονται εμείς προσφέρουν 1 πακέτο σε ένα παιδάκι ευάλωτης ομάδας. Η υπηρεσία ΤAKE AWAY ART διατίθεται επίσης σε εκπαιδευτικούς και ανθρωπιστικούς οργανισμούς που θα ήθελαν να προφέρουν τα πακέτα αυτά δημιουργικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των καινούργιων μέτρων που δε μπορούν να λειτουργήσουν στους χώρους τους.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το Πρόγραμμα του Βaytna Hub και για να εγγραφείτε για τα πακέτα δημιουργικής απασχόλησης ΤAKE AWAY ART μπορείτε να επικοινωνείτε στην Athens Comics Library [email protected] ή στο 698 3050292 .(τηλέφωνο ή whatsapp/viber)

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES