Βρισκόμαστε ενάμιση μήνα πριν την αλλαγή του έτους και τα trends σε μόδα και διακόσμηση για το 2021 έχουν αρχίσει ήδη να κυκλοφορούν.

Τα γήινα αλλά και τα πιο πλούσια χρώματα αναμένεται να κυριαρχήσουν φέτος στη διακόσμηση. Άλλωστε, για όλους μας το σπίτι αποτελεί ένα καταφύγιο απο την καθημερινότητα και ένα μέρος χαλάρωσης και ξεκούρασης. 

Το διαχρονικό καφέ

Πιστεύω πως οι πιο ζεστοί τόνοι έρχονται να εκθρονίσουν τους τόνους του γκρι. Το καφέ θα γίνει ξανά της μόδας για είναι μία ζεστή και κλασική απόχρωση.

LIZ CAAN & CO.

Rich colors

Υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό για τα πιο πλούσια χρώματα όπως είναι το σμαραγδί, το πράσινο, το έντονο κόκκινο. Το 2021 θα συνδυαστούν με πιο απαλά textures και περισσότερα μοτίβα.

JULIE SOEFER

Κλασικά χρώματα

Οι περισσότεροι πλέον αναζητούμε την άνεση και αυτό πιστεύω θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά. Το σπίτι μας είναι το δικό μας καταφύγιο και πλέον περνάμε περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό. Ένας ζεστός, γήινος τόνος είναι διαχρονικός και αποπνέει ζεστασιά.

CLARE

Ξύλινες και ρουστίκ λεπτομέρειες

Οι neutral αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με τα γήινα στοιχεία. Έτσι, το ξύλο και οι ρουστίκ λεπτομέρειες θα χαρίσουν μία αίσθηση απομόνωσης, σαν να είσαι στη δική σου…καλύβα μέσα στο δάσος.

 

ROBERT MCKINLEY

 

Photo: mydomaine.com – FARROW & BALL

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES