Η bridesmaid που φωτογραφίζεται με την αντλία θηλασμού

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 22-10-2020

Ένας γάμος στη Φλόριντα έγινε γρήγορα viral όταν στη φωτογράφιση της νύφης με τις bridesmaids της, η μία απεικονίζεται να κρατά την αντλία θηλασμού. Ο γάμος έγινε πέρυσι τον Οκτώβριο, όμως μόλις πριν έναν μήνα έγινε viral.

Η νύφη, Rachael Downs, φωτογραφίζεται με τις τέσσερις bridesmaids της να κρατούν τα μπουκέτα τους και την πέμπτη να κρατά την αντλία θηλασμού  όσο φορά τα θήλαστρα.

Η φωτογράφος Amber Fletcher, μιλώντας στο περιοδικό Parents δήλωσε πως η λήψη είχε σκοπό να είναι αστεία και να είναι μία παραλλαγή της επίσημης αφίσας της ταινίας Bridesmaids που κυκλοφόρησε το 2011.

«Τελείωσα νωρίτερα τον γαμπρό με τους groomsmen και η Allison είχε ακόμα τα θήλαστρα. Πάντα ήθελα να κάνω μία φωτογράφιση όπως εκείνη της ταινίας Bridesmaids και έτσι, ήταν η τέλεια στιγμή. Εκτός όμως από το αστείο της υπόθεσης, δείχνει μία πολύ ρεαλιστική στιγμή εκείνης της ημέρας» δήλωσε.

«Η φωτογράφιση απεικονίζει πως ήταν πραγματικά εκείνη η μέρα, με τη νέα μανούλα που ακόμα θηλάζει. Η Rachael και η Allison δεν είχαν αντίρριση και μάλιστα ήθελαν πολύ να γίνει με αυτόν τον τρόπο ώστε να απενοχοποιηθεί τελείως το ζήτημα του δημόσιου θηλασμού και του pumping.  

Η αφίσα της ταινίας Bridesmaids:

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES