«Το όνειρό μου ήταν να γίνω πατέρας», δηλώνει ο Matthew Mc Conaughey

Διασημοι

Ο  Matthew Mc Conaughey ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού People. Όμως, λόγω του lockdown στην Αμερική, τη φωτογράφιση έκαναν τα τρία παιδιά του.

Έτσι, η συνέντευξη είχε ως κεντρικό άξονα την οικογένεια του ηθοποιού. Μαζί με την σύζυγό του, Camila Calves, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τον 12χρονο Levi, την 10χρονη Vida και τον 8χρονο Livingston.

O ηθοποιός αναφέρθηκε στον πιο σημαντικό ρόλο της ζωή τους, αυτόν του πατέρα: «Αυτό που ήθελα περισσότερο στη ζωή μου ήταν να γίνω πατέρας. Και παρέμενε πάντα η προτεραιότητά μου. Το να είμαι μπαμπάς ήταν το μοναδικό μου όνειρο και βασικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο σημαντικό από αυτό».

Με αφορμή τη φωτογράφιση, την οποία επιμελήθηκαν και έκαναν τα τρία παιδιά του, ο ηθοποιός μίλησε για τη δημιουργικότητά τους. «Τους αρέσει πολύ η φωτογραφία. Και των τριών. Σιγά -σιγά γίνονται συνεργείο παραγωγής» αναφέρει γελώντας. «Πέρα από την πλάκα όμως, έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικά καλοί στη φωτογραφία».

Όμως, εκτός από τη φωτογραφία, και τα τρία παιδιά έχουν…καλλιτεχνικές ανησυχίες. «Ο μικρότερός μας γράφει και έρχεται να μας ενημερώσει κάθε φορά που τελειώνει ένα κεφάλαια. Στη Vida αρέσει πολύ η ζωγραφική και να διαβάζει graphic novels. Για τον Levi, το πάθος του είναι η μουσική. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ξεκίνησε να ακολουθεί και να μελετά το έργο διάσημων συνθετών και έχει αποκτήσει μεγάλη γνώση πάνω στο θέμα».

Τέλος, αναφέρεται και στα όνειρα που έχει για την οικογένειά του. «Θέλω τα παιδιά μας να γίνουν ανεξάρτητα, με αυτοπεποίθηση και ενσυναίσθηση. Και τα τρία είναι εξαιρετικά καλόψυχα και νοιάζονται πραγματικά για τον συνάνθρωπό τους».

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES