Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle τους τελευταίους μήνες μένουν μόνιμα στην Καλιφόρνια και απολαμβάνουν την οικογενειακή ζωή μαζί με τον γιο τους, Archie.

«Αν δεν υπήρχε η πανδημία θα ταξιδεύαμε και θα εργαζόμασταν περισσότερο» δήλωσε η Markle κατά τη διάρκεια μίας online συζήτησης με την ακτιβίστρια Malala Yousafzai. Ο Harry από τη μεριά του δήλωσε: «Ήμασταν και οι δύο όμως εδώ για τα πρώτα βήματα του Archie. Το πρώτο του τρέξιμο, την πρώτη φορά που στάθηκε και μετά έπεσε. Για όλες τις πρώτες φορές ήμασταν και οι δύο μαζί του».

Σύμφωνα με το περιοδικό Peοple το ζευγάρι απολαμβάνει τη ζωή με τον ενός έτους γιο τους. «Είναι πολύ καλοί γονείς και συνεχώς μαζί με τον Archie. Περνάνε πολύ χρόνο στην αυλή τους με τον Harry και τη Meghan να παίζουν πολύ με τον μικρό. Ο Harry θέλει να δώσει στον Archie την ευκαιρία ώστε να ζήσει ως ένα φυσιολογικό παιδί, κάτι που εκείνος στερήθηκε. Θέλει να του δώσει την παιδική ηλικία που εκείνος έχασε» δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Τον Φεβρουάριο ο Harry ανακοίνωσε πως παραιτείται από τη διαδοχή με στόχο να ζήσουν «πιο φυσιολογικά» ως οικογένεια. Σε ένα video chat που είχε τον Αύγουστο, εκείνος δήλωσε: «Ο μικρός μας είναι η προτεραιότητά μας. Ακολουθεί η δουλειά μας και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να κάνουμε λίγο καλύτερο τον κόσμο που ζούμε».

Τατιάνα Τζινιώλη
Τατιάνα Τζινιώλη
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES