Ο γιος του Jude Law μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί σε ταινία μαζί με τον πατέρα του

Διασημοι

4moms team , 15-10-2020

Ο γιος του Jude Law έκλεισε τα 24 και όπως όλα δείχνουν, ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου ηθοποιού. Μπαμπάς και γιος θα πρωταγωνιστούν στη μικρού μήκους ταινία «The Hat», η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του lockdown με iPhone από τον σκηνοθέτη Darren Strowger.

Jude και Raff Law πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί και έχουν κυκλοφορήσει δύο αφίσες για την ταινία που απεικονίζουν και τους δυο τους. Η παγκόσμια πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο Raindance Film Festival στις 6 Νοεμβρίου 2020.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά: «Γι’ αυτό που είμαι περισσότερο υπερήφανος για το The Hat είναι ότι πολλά γίνονται για πρώτη φορά. Το να έχω τον Jude και τον Raff να πρωταγωνιστούν μαζί για πρώτη φορά, να γυρίσουν την ταινία σε lockdown μέσα από iPhone και να προσφέρουν όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπική οργάνωση, είναι ένα νέο οικονομικό μοντέλο παραγωγής ταινιών».

O Raff Law γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1996. Ο Jude Law και η Sadie Frost παντρεύτηκαν το 1997 και έχουν αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά, την Iris και τη Ruby. Το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2003.

Oι αφίσες:

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES