Είναι έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη;

Διασημοι

4moms team , 14-10-2020

Ο Γιάννης Ζουγανέλης διέψευσε πριν λίγες ημέρες τις φήμες που ήθελαν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη να περιμένει το πρώτο της παιδί. Ωστόσο, οι φήμες δεν κόπασαν και ολοένα και φουντώνουν.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν στις Σπέτσες σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο γάμος έγινε στο ξωκλήσσι του Αγίου Γεωργίου με πολύ λίγους καλεσμένους.

Ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε για το Μυστήριο στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε για τις φήμες αλλά και τον γάμο.

«Ήρθα από τις Σπέτσες χαρούμενος που έγινε αυτό το γεγονός που για εμένα είναι γεγονός ζωής. Πάντοτε ευχόμουν η ζωή μου να συμπληρωθεί από τη μέλλουσα ζωή της θυγατέρας μου. Είναι ίσως από τις μεγαλύτερες στιγμές. Απήλαυσα έναν εξαιρετικό γάμο, ανθρώπινο, παραδοσιακό με λίγο κόσμο λόγω covid. Εμένα με άφησε άναυδο γιατί εγώ τη Δευτέρα δεν ήξερα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Το έμαθα την προηγούμενη Δευτέρα».

Επιπλέον, έδωσε ξανά την απάντησή του στις φήμες που θέλουν την κόρη του έγκυο στο πρώτο της παιδί, διαψεύδοντας όσα ακούστηκαν: «Μακάρι να ήταν έγκυος. Ειλικρινά μακάρι να ήταν. Όχι δεν είναι».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES