Το SUPERFRUITS WATER είναι το νέο trend στην καθημερινή ενυδάτωση και τόνωση του οργανισμού. Πρόκειται για το νέο  βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη  και με λίγες θερμίδες, που είναι εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χυμό φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Μία υγιεινή, απολαυστική επιλογή για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την ενέργειά τους, να τονώσουν τον οργανισμό τους και να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην απαιτητική καθημερινότητά τους.

Το SUPERFRUITS WATER το απολαμβάνουμε σε 3 μοναδικές γεύσεις, κι εμείς εδώ λατρέψαμε και τις τρεις. Το νέο βιταμινούχο νερό έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς κάθε γεύση προσφέρει διαφορετικά οφέλη στον οργανισμό και μπορεί να καταναλωθεί σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Για έναν περίπατο στη φύση, μία βόλτα στη θάλασσα, την ώρα που διαβάζεις ή κάνεις yoga, το SUPERFRUITS WATER LEMON BLISS είναι η κατάλληλη παρέα. Προσφέρει ισορροπία, πνευματική και σωματική ευεξία, και περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και χυμό φρούτων.

Το SUPERFRUITS WATER RED BOOST είναι ο σύμμαχος μας τις ημέρες της εβδομάδας, που ο οργανισμός μας και το ανοσοποιητικό μας χρειάζονται λίγη παραπάνω ενίσχυση. Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και χυμό φρούτων (κεράσι, ρόδι, σμέουρο), τονώνει τον οργανισμό δίνοντάς του το boost που χρειάζεται.

Τι χρειαζόμαστε για να παίξουμε, να τρέξουμε, να χοροπηδήσουμε και να συμμετέχουμε σε κάθε είδους δραστηριότητα με τα παιδιά μας; Ενέργεια! Το SUPERFRUITS WATER READY4 ACTION, με χυμό λεμόνι, ροδάκινο, φρούτα του πάθους και γκουάβα, μας προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε οι γονείς για να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας!   

Το SUPERFRUITS WATER θα γίνει σίγουρα και η δική σας αγαπημένη συνήθεια, καθώς συμβάλλει σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που όλοι χρειάζεται να ακολουθήσουμε. Επιλέξτε μία από τις τρεις μοναδικές γεύσεις του, ή γιατί όχι και τις τρεις, και προσφέρετε στον οργανισμό σας όλα εκείνα που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στους ρυθμούς της δικής σας καθημερινότητας!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES