8 πράγματα που θα καταλάβουν μόνο οι γονείς με νήπια

Νηπια

4moms team , 09-10-2020

Τα νήπια, όσο αξιολάτρευτα κι αν είναι, άλλο τόσο επίμονα μπορεί να γίνουν. Ωστόσο, παραμένουν πάντα χαριτωμένα!

 Αν έχετε και εσείς ένα που πλησιάζει σε αυτή την ηλικία, τότε διαβάστε τα 8 πράγματα που πρέπει να περιμένετε:

1.Το να πηγαίνεις τουαλέτα μόνη σου είναι πολυτέλεια: Απλά σε ακολουθούν παντού!

2.Μιμούνται τα πάντα: Αυτή είναι η ηλικία που πρέπει να προσέχεις πολύ τη συμπεριφορά σου, καθώς τα νήπια μιμούνται τα πάντα. Και δεν είναι πάντα καλό αυτό!

3.Η σιωπή δεν είναι πάντα ‘χρυσός’: Μαθαίνοντας νέες λέξεις καθημερινά και κάνοντας συνεχώς θόρυβο, όταν το σπίτι έχει ησυχία για πολλή ώρα δεν είναι ακριβώς θετικό.

4.Μοιράζονται τα πάντα: Ή τουλάχιστον, θέλουν να μοιραστούν τα πάντα. Είτε δικά τους, είτε δικά σου.

5.Η τσάντα σου δεν είναι πλέον δική σου: Στην τσάντα μίας μαμάς κρύβεται μία μικρή περιουσία. Οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί το μικρό σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Φαγητό, νερό, κουβερτούλα, ζακέτα, μωρομάντηλο και…you get the idea.

6.Το πιάνουν τα tantrums: Τα terrible twos, τα ονομάζουν έτσι για κάποιο λόγο! Είναι η ηλικία που αρνείται τα πάντα και το εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

7.Δεν συζητάς με φίλες: Όλοι οι γονείς με νήπια γνωρίζουν πως το να κάνεις μία συζήτηση με ενήλικα όταν υπάρχει πάνω από ένα παιδί στο δωμάτιο, είναι αδύνατο.

8.Εκτιμάς πολύ την ώρα του ύπνου τους: Είναι η ώρα που το σπίτι ησυχάζει και εσύ έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Επιπλέον, μπορείς να το κοιτάς για πολλή ώρα καθώς κοιμάται και να σκέφτεσαι πόσο γλυκό είναι!

 

Photo: Pexels -Tatiana Syrikova

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES