Τη Δευτέρα ξεκινά το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για παιδιά και ενήλικες

Δράσεις

4moms team , 01-10-2020

Στις 5 Οκτωβρίου το Learning Space της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική σεζόν με ένα δημιουργικό πρόγραμμα εργαστηρίων  για παιδιά και ενήλικες, βασισμένο στις σύγχρονες τάσεις στον κόσμο της εκπαίδευσης  και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Το Impact Hub Athens αντιμετωπίζει την πρόκληση της πανδημίας ως ευκαιρία και δρα δημιουργικά, συνδέοντας το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό της Αγοράς με ευέλικτους χώρους μάθησης, υλοποιεί φρέσκες δράσεις και καινοτόμες ιδέες που επαναπροσδιορίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τηρώντας τα μέτρα προστασίας που καθορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες, θα πραγματοποιούνται μαθήματα για παιδιά και ενήλικες, με επίκεντρο την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων αλλά και την εξοικείωση με σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας και μέσα έκφρασης. Πολυθεματικές δραστηριότητες βασισμένες στη μεθοδολογία STEAM, όπως το arts lab και οι μικροί επιστήμονες, και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης σε πρωινές & απογευματινές ώρες θα υποδεχτούν παιδιά & νεαρούς μαθητές. Ενώ και οι  ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα μουσικής και χορωδίας, arts lab, yoga και μαθήματα χορού από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, η μουσική ομάδα Unison συνεχίζει να δημιουργεί, σχεδιάζει, συμμετέχει σε μαθήματα κρουστών, εγχόρδων (βιόλα, βιολί, τσέλο) και χορωδίας και εργαστήρια (masterclasses), με τη ξεχωριστή μεθοδολογία του el sistema και του community arts program, καθιστώντας τη μουσική παιδεία προσβάσιμη στους νέους της γειτονιάς της Κυψέλης, και του ευρύτερου Αθηναϊκού κέντρου.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει. Οι μηνιαίες συνδρομές κυμαίνονται μεταξύ 20-35 ευρώ και διαφοροποιούνται ανάλογα με το μάθημα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στο [email protected] και στο τηλέφωνο 2103210146.

Δείτε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Αγοράς εδώ

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES