“Βγήκα μόνος για να κάνω έναν περίπατο, έξω στη φύση, αλλά στο τέλος αντιλήφθηκα ότι το να πάω έξω ήταν στην πραγματικότητα σαν να πήγαινα μέσα”

Κάθε περίπατος στη φύση είναι δρόμος προς εσωτερική γαλήνη, ηρεμία και ευεξία. Είναι η σύνδεση με το κέντρο μας. Απο τη φύση αντλούμε όλα εκείνα τα υλικά που γίνονται φάρμακο για το σώμα και την ψυχή μας. 

Στη φύση, λοιπόν, θέλουμε να επιστρέψουμε για να γαληνέψουμε. Για να βρούμε έμπνευση. Για να βρούμε το “κέντρο” μας.

A walk in the woods. Μια βόλτα στο δάσος είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ειδικά τώρα που οι συνθήκες είναι δύσκολες. 

Για να αναπνεύσουμε οξυγόνο.

Για να ακούσουμε τους ήχους της Φύσης. 

Για να αισθανθούμε τον χτύπο της καρδιάς μας.

Για να συνδεθούμε μεταξύ μας αλλά και με το μέσα μας.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, λοιπόν, κάνουμε έναν μεγάλο περίπατο μέσα στο δάσος.

9 γυναίκες συμμετέχουμε σε πεζοπορία στην Κυκλική διαδρομή από Μόλα προς Σκίπιζα με οδηγό την Νικολέττα Γκαρέτσου και την ομάδα της EXPERIENCETHENATURAL.

Δίνουμε ραντεβού στις 930 στο Καταφύγιο Μπάφι και η περιπέτεια ξεκινά!

Στη διαδρομή θα έχουμε “παρέα” μας το νέο trend στην καθημερινή ενδυνάμωση και τόνωση του οργανισμού, το SUPERFRUITS WATER. Το νέο βιταμινούχο νερό, χωρίς ζάχαρη, εμπλουτισμένο με επιλεγμένους συνδυασμούς βιταμινών και ιχνοστοιχείων, χυμό φρούτων και φυσικών αρωμάτων. Μια υγιεινή, απολαυστική επιλογή με ελάχιστες θερμίδες, ιδανική για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την ενέργειά τους, να τονώσουν τον οργανισμό τους και να δώσουν μια ευχάριστη νότα στην απαιτητική καθημερινότητά τους. Το απολαμβάνουμε σε 3 διαφορετικές γεύσεις, το LEMON BLISS, το RED BOOST και το READY 4 ACTION.

Στο τέλος της διαδρομής – μετά από 1ο χλμ. και περίπου 2,5 ώρες –  μας περιμένει ένα λουκούλλειο γεύμα στο καταφύγιο στο Μπαφι. Χειροποίητες πίτες συνοδεία κρεατικών και κόκκινου κρασιού ποικιλίας Cabernet Sauvignon & Syrah του The Wine Barrel. 

 

Μια τυχερή – μαζί με έναν συνοδό – θα μας ακολουθήσει δωρεάν σε αυτόν τον περίπατο στο δάσος. 

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση χρειάζεται να κάνετε like & comment στο λογαριασμό μας στο instagram 4momsgr (πατήστε ΕΔΩ) κάνοντας tag την φίλη  με την οποία θέλετε να βαδίσετε μαζί εκείνη την Κυριακή. 

Για μια Κυριακή επιστρέφουμε στη Μητέρα Γη.

Cover Photo by Kai-Chieh Chan from Pexels

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES