Η ψωρίαση ελέγχεται;

Υγεία

4moms team , 11-09-2020

Η ψωρίαση ταλαιπωρεί πάνω από 250.000 ανθρώπους στη χώρα μας, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία. Πρόκειται για μία χρόνια, ενίοτε επώδυνη νόσο που προκαλεί ερεθισμό του δέρματος, κνησμό, ξηρό ή ραγισμένο δέρμα, πόνο, ακόμη και δυσκαμψία των αρθρώσεων στους νοσούντες. Τα τελευταία χρόνια η ιατρική κοινότητα έχει κάνει μεγάλα βήματα σχετικά με τον έλεγχο της ψωρίασης αλλά και τον περιορισμό των συμπτωμάτων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφθείς τον δερματολόγο σου καθώς, εκτός από το ότι είναι εκείνος που κάνει τη διάγνωση, είναι ο καλύτερος συμβουλος καθώς μπορεί να σε ενημερώσει για τους τρόπους αντιμετώπισης.

Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν: Η ψωρίαση ελέγχεται, δε μεταδίδεται.

Η νέα καμπάνια της LΕΟ Pharma έχει τίτλο «Ώρα να το ξεκαθαρίσουμε» και έχει ως στόχο να ενημερώσει τους νοσούντες πως μόνο με την επίσκεψη στον δερματολόγο τους μπορούν να απαλλαγούν από τα συμπτώματα.

Οι «μη ιατρικές» θεραπείες δε βοηθούν το δέρμα σου να απαλλαγεί από τις δερματικές πλάκες και χρειάζεται να εμπιστευτείς τον ειδικό ώστε να σου δώσει την κατάλληλη θεραπεία για σένα. Ακόμη κι αν έχεις δοκιμάσει διάφορες θεραπείες και δεν έχεις δει αποτέλεσμα, αυτό είναι επειδή καμία από αυτές δεν ήταν η κατάλληλη για σένα  ή δεν ακολούθησες με συνέπεια τις οδηγίες του δερματολόγου σου.

 Υπάρχουν πλέον πολλές θεραπευτικές επιλογές και το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτείς το δέρμα σου σε έναν δερματολόγο.

Μην αναβάλλεις λοιπόν το ραντεβού σου μαζί του. 

Επιπλέον, η ιατρική κοινότητα είναι απόλυτη. Η ψωρίαση δεν μεταδίδεται με κανέναν τρόπο.

Ο καλύτερoς σου σύμβουλος είναι ο Δερματολόγος 

-Η ψωρίαση ελέγχεται και μπορείς πλέον να απαλλαγείς από τα συμπτώματα.

-Βρείτε μαζί με τον Δερματολόγο τη θεραπεία που σου ταιριάζει!

Κι αν η επόμενη επίσκεψη σου δώσει τη λύση;

Έχω δοκιμάσει τόσα! Δε βλέπω διαφορά: Έλα να το ξεκαθαρίσουμε. Υπάρχουν πλέον τόσες θεραπευτικές επιλογές. Εμπιστεύσου το δέρμα σου στον Δερματολόγο!

 

Περισσότερα θα βρείτε εδώ

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES