3 καλοκαιρινά -και δροσερά- παιχνίδια στην αυλή

Παιδιά

4moms team , 28-07-2020

Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει συνεχώς, χρειαζόμαστε όση δροσιά μπορούμε να έχουμε. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με νερό που μπορείτε να παίξετε με το μικρό σας στην αυλή ή να διοργανώσετε ένα play date με τους πιο κοντινούς φίλους τους.

Ιδέες για καλοκαιρινά παιχνίδια:

-Μετέφερε το νερό: Γέμισε έναν μεγάλο κουβά με νερό και πάρε μερικά μεγάλα κουτάλια. Η ιδέα είναι να μεταφέρουν το νερό από τη μία πλευρά στην άλλη και να γεμίσουν ποτήρια. Εκείνος που θα γεμίσει πρώτος το ποτήρι του, κερδίζει.

-Παγωμένες φιγούρες: Το προηγούμενο βράδυ βάλε μερικές από τις αγαπημένες του φιγούρες σε πλαστικό ποτήρι και αφού βάλεις λίγο νερό, τοποθέτησέ τα στην κατάψυξη. Το επόμενο πρωί θα έχεις παγωμένες φιγούρες με τις οποίες μπορούν να παίξουν ή ακόμη και να κάνουν έναν διαγωνισμό για το ποιος μπορεί να το λιώσει πιο γρήγορα, χωρίς όμως να το σπάσουν ή να το πετάξουν κάτω.

-Pass the water: Πείτε στα παιδιά να στηθούν σε μία σειρά. Γέμισε τα ποτήρια τους με νερό και εκείνα πρέπει να μεταφέρουν το νερό πάνω από το κεφάλι τους. Εκείνοι που είναι πίσω, πρέπει να γεμίσουν το ποτήρι τους κλπ. Μπορεί να καταλήξουν σε ένα τελείως διαφορετικό σημείο απ ότι άρχισαν καθώς ο τελευταίος θα μεταφέρεται πρώτος. Νικά αυτός γεμίζει πρώτος το ποτήρι του.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES