Συστατικά
Καρπούζι – 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο
Μέλι – 1 κουταλάκι του γλυκού προαιρετικά
Αλάτι – προαιρετική μια πρέζα
Χυμός λεμονιού – 2 κουταλιές της σούπας 

Προετοιμασία
1. Πλένουμε καλά το καρπούζι με τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια αφαιρούμε το εξωτερικό στρώμα χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο μαχαίρι και κόβουμε σε κύβους.

2. Μεταφέρουμε τους ψιλοκομμένους κύβους καρπουζιού στο μπλέντερ μαζί με το μέλι (εάν θέλουμε), το αλάτι και τον χυμό του λεμονιού. Ανακατεύουμε για 10 δευτερόλεπτα.

3. Σουρώνουμε και τον τοποθετούμε σε ένα δοχείο.

Photo by Bruno Scramgnon from Pexels

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES