Η ανάρτηση του Πιρς Μπρόσναν για την κόρη του που «έφυγε» πριν 7 χρόνια

Διασημοι

4moms team , 02-07-2020

Ο Πίρς Μπρόσναν με μία ανάρτησή του στο Instagram αναφέρεται στην κόρη του που «έχασε» πριν 7 χρόνια.

Η Σάρλοτ «έφυγε» το 2013 από καρκίνο των ωοθηκών στην ηλικία των 41 ετών.

 «Εδώ κοιτάζω εσένα παιδί μου… Στη μνήμη της Σάρλοτ και χρόνια πολλά για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Μάρλει Μέι», ο έγραψε ο Πιρς στη δημοσίευση, η οποία περιελάμβανε μια φωτογραφία – που τραβήχτηκε από τη σύζυγό του στη βεράντα του σπιτιού τους στη Χαβάη.

Η Μάρλει Μέι είναι η εγγονή του, κόρη του γιου του Σον, και είχε γενέθλια πριν μερικές ημέρες, τα οποία πέρασαν οικογενειακά στη Χαβάη.

Η Σάρλοτ, μητέρα δύο παιδιών, έχασε τη ζωή της από την ίδια ασθένεια που έχασε τη μητέρα της, την Κασσάνδρα, το 1991.  Η Κασσάνδρα ήταν η πρώτη γυναίκα του Πιρς. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και έμεινε παντρεμένο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1980. Η γυναίκα του είχε δύο παιδιά από έναν προηγούμενο γάμο, την Σαρλότ και τον Κρίστοφερ, και το ζευγάρι είχε τον μοναδικό γιο τους, τον Σον το 1983.  

Αφού ο πατέρας της Σαρλοτ, Κρίστοφερ, Ντέρμοτ Χάρις, πέθανε το 1986, ο Πιρς υιοθέτησε τα παιδιά και πήραν το επώνυμό του.  

«Αν παρακολουθήσεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του λίγο-πολύ από αυτήν την ύπουλη ασθένεια, η θλίψη γίνεται ανεξίτηλη στην ψυχή σου», είπε, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.   «Κράτησα το γενναιόδωρο, δυνατό, όμορφο χέρι της πρώτης συζύγου μου Κάσι, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών πήρε τη ζωή της πολύ σύντομα», συνέχισε ο ηθοποιός.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES