Το σουηδικό brand «Monki» έρχεται στη χώρα μας

Μόδα

4moms team , 27-05-2020

Αυτόν τον Μάιο, η σουηδική μάρκα μόδας Monki μπαίνει στην ελληνική σκηνή της μόδας με τις δημιουργικές της συλλογές, τις ισχυρές αξίες της μάρκας και τη συναρπαστική ψηφιακή της κοινότητα.

Μέσω της ιστοσελίδας monki.com, οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις μοναδικές συλλογές μόδας της Monki, που περιγράφονται ως Scandi-cool-meet-Asian-street-style, και προσφέρουν τα πάντα, από βασικά είδη μόδας έως κομμάτια που ξεχωρίζουν.

Όλα φτιαγμένα για να αναδείξουν το προσωπικό στυλ. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στα Αγγλικά, με μια σούπερ φιλική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει βοήθεια στα Αγγλικά, όποτε οι πελάτες τη χρειάζονται. Έχοντας ως στόχο τις απρόσκοπτες αγορές, η Monki παρέχει επιλογές ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω του συστήματος Klarna.

 

Για τη Monki: Η Monki είναι μια μάρκα αφήγησης ιστοριών που προσφέρει εξαιρετική μόδα σε ανταγωνιστικές τιμές, με στόχο την καλοσύνη απέναντι στον κόσμο και την ενδυνάμωση των νέων γυναικών σε αυτόν. Πάνω από 120 concept καταστήματα προσφέρουν την εμπειρία Monki σε 19 αγορές. Στο διαδίκτυο, το monki.com παραδίδει σε 28 ευρωπαϊκές αγορές και μέσω διεθνούς αποστολής σε 59 επιπλέον προορισμούς παγκοσμίως. Η Monki ιδρύθηκε το 2006 και είναι μια ανεξάρτητη μάρκα του ομίλου H&M.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES