Να βάψω ή όχι τα μαλλιά μου τώρα που είμαι σπίτι; Ένας κομμωτής απαντά

Ομορφιά

4moms team , 13-04-2020

Ο γνωστός κομμωτής Γιάννης Οικονομάκης μέσω του YouTube channel του εξηγεί πως μπορείς να καλύψεις τη ρίζα σου τώρα που είσαι σπίτι. Αν δεν έχεις λευκά, τότε τα πράγματα είναι σίγουρα πιο εύκολα, καθώς οι σκούρες ρίζες υπάρχουν ως τάση τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, αν σε ενοχλεί ως εικόνα -γιατί ενδεχομένως έχεις πολύ ανοιχτό χρώμα- τότε μπορείς να προμηθευτείς κάποιο touch up spray.

Αν όμως έχεις λευκά, τότε τα πράγματα είναι σίγουρα πιο δύσκολα. Ένα εύκολο και απλό τρικ που μοιράζεται μαζί μας ο Γιάννης Οικονομάκης, είναι να βάλεις λίγη από τη μάσκαρα σου πάνω στις λευκές τρίχες.

Τι γίνεται με τη βαφή στο σπίτι

Σύμφωνα με τον γνωστό hair expert, είναι μεγάλο το ρίσκο να πάρεις μία βαφή του εμπορίου όταν για πολλά χρόνια πηγαίνεις κομμωτήριο για τη βαφή των μαλλιών. Ο κομμωτής σου σίγουρα έχει «μπλέξει» χρώματα, μπορεί να έχεις κάνει κάποιες ανταύγειες ή κάποια άλλη τεχνική που ενδεχομένως να χαθεί με τη βαφή στο σπίτι. Αν γνωρίζεις την απόχρωση που έχεις και θέλεις, τότε μπορείς να το τολμήσεις. Αν όμως  δε γνωρίζεις ακριβώς το χρώμα, τότε καλύτερα να μιλήσεις με τον κομμωτή σου ώστε να σου προτείνει εκείνος τι να κάνεις με τα μαλλιά σου ώστε να μη χαλάσεις το αποτέλεσμα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES